marți, 24 ianuarie 2012

Ianuarie din horoscop

La zece luni, Andrei e biped si articulat (ma-ma). Convalescent in urma roseolei care nu se diagnosticheaza in Romania ca atare pentru ca nu pot verifica virusul in laborator. Politica strutului, si inregistrarea la capitolul "atipii" care ne strica noua, tuturor statisticile. Toma e la pre-pre-pre-pubertate: sensibil, labil, isteric pe ici pe colo, simpatic si 'teligent mai tot timpul.
Acum se preocupa cu matematica: adunari, scaderi, mai mare, mai mic.  Ma voi interesa cat de curand de invatamant alternativ, pentru ca altfel se va plictisi si irosi in sistemul de turma cu "buuuna ziiiuuua, doooaamna invatatoare!" N-are rabdare decat cu ceea ce il intereseaza. E incapatanat si special. Puiul meu de trei ani si trei luni e ca fat frumos!

Am cumparat casa si i-am facut cadou un foto-blog numai al ei. Este un proiect de suflet caruia sper sa imi dedic tot timpul care mai ramane dupa fugarit piticotii nazdravani prin batatura. Abia astept vara sa ne plimbam si sa ne pregatim de mutarea finala (din ciclul "din cate mutari ajunge omul la casa lui?"). Asa ziceau si astrele-maiastrele, ca ianuarie e ceva de mare exceptie fara vreo planeta parata si retrograda. Cel putin pana azi, cand incepe sa se aseze Marte cu fundu' catre soare. Unde il cheama si pe Saturn prin 7 februarie. Pana atunci, orice vesti bune sunt credibile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu